Media

New Akord Security prezenta la expozitia Sofex 2022 din Iordania, cea mai importanta expozitie de securitate din Orientul Mijlociu.

New Akord Security a prezentat in cadrul evenimentului desfasurat la Scoala de Aplicatie pentru Ofiteri a Jandarmeriei Romane "Mihai Viteazul", cele mai noi si inovative echipamente de protectie, arme neletale de ultima generatie.

Galerie video

Eveniment BSDA

Mănuși cu electroșocuri, aparate neletale de imobilizare a suspecților și sisteme de intervenție rapidă în caz de incendii în zone greu accesibile, cum ar fi cele muntoase. Sunt doar câteva din inovațiile prezentate de New Akord Security și testate de echipa emisiunii 24IT, în vizita de la BSDA 2022, cea mai mare expozitie militară din Europa de Est. 

Inovațiile tech au transformat modalitatea de intervenție în cazul agenților de securitate, poliție ori a forțelor militare. Intervențiile sunt astfel mai sigure atât pentru forțele de ordine, cât și pentru suspecții urmăriți. 

Arsenalul inovațiilor începe cu niște mănuși tactice. Stun Glove I.O sunt realizate din materialele rezistente (carcasă din kevlar și fibră de carbon) și au încorporate un sistem de electrocuție cu 20.000 de volți la un amperaj mic. Tot la capitolul acesta se înscrie și un aparat care imobilizează suspecții urmăriți de la distanță. Este vorba de Bola Wrap care este un dispozitiv tactic care lansează o coardă cu ancore în capete.