Despre noi

NEW AKORD SECURITY

Credem în standarde înalte de etică, integritate și corectitudine în toate aspectele afacerii noastre și ne angajăm să stabilim cu fiecare dintre clienții noștri relații de colaborare durabile și pe termen lung, sub semnul deschiderii și al onestității.

S.C. NEW AKORD SECURITY S.R.L., cu sediul social în Str Dr. Nicolae Manolescu Nr. 10, Sector 5, Bucuresti, C.U.I. RO 31041477, este o societate comercială privată, cu capital integral românesc, specializată în paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, însoțire și transport valori, persoane, exploatarea mijloacelor tehnice antiefracție, intervenție rapidă în caz de eveniment, activități de investigație sau protecție a persoanelor.

NEW AKORD SECURITY este o companie modernă, construită pe principii solide, ce garantează o abordare profesionistă în piața românească de profil. Pentru acest deziderat compania noastră vine în întampinarea clienților cu o gamă largă de servicii integrate de securitate, coroborate cu optimizarea costurilor și sporirea gradului de eficiență a sistemelor de pază.

Avem expertiză informativă, funcțională, dar suntem recunoscuți pentru abordarea coerentă și eficientă din punctul de vedere al costurilor și al adecvării soluțiilor de securitate.

Suntem pasionați de ceea ce facem și, ca furnizori de servicii de securitate, suntem hotărâți să fim cei mai buni din industrie, să fim o resursă valoroasă pentru clienți și o companie în care angajații să se poată dezvolta și prospera.

Oferim soluții de securitate și gestionare a riscurilor, oferind în același timp clientului o rentabilitate măsurabilă a investiției în securitate. Agenția noastră autorizată, asigurată și cu servicii complete, oferă servicii profesionale de pază, securitate corporativă, protecție executivă, prevenire a pierderilor, gestionare a riscurilor și servicii private de investigare.   Am dezvoltat un model unic de servicii care oferă clienților noștri posibilitatea de a alege nivelul de protecție care se potrivește cel mai bine atât cerințelor de securitate cît și bugetului alocat. Indiferent de mărimea, amploarea sau complexitatea afacerii sau proiectului dvs., suntem capabili să livrăm soluții personalizate pentru a rezolva orice provocare de securitate.

Oamenii sunt inima afacerii noastre și ne străduim să atragem, să dezvoltăm și să păstrăm cei mai talentați și mai experimentati agenti și inspectori de securitate din țară. Prin angajarea de oameni excepționali, suntem în măsură să vă oferim cel mai înalt nivel disponibil în industria de securitate privată din România.

S.C. NEW AKORD SECURITY S.R.L este autorizată de MINISTERUL ADMINISTRAȚIEI ȘI INTERNELOR, INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE, DIRECȚIA POLIȚIEI DE ORDINE PUBLICĂ, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 și a Ordonanței de Guvern nr.301/2012 să presteze tipurile de servicii mai sus enumerate sub Licența de funcționare Nr. 2276/P din 19.08.2013